Select Page

Centenars de persones es reuneixen per a veure l’arribada de les esportistes

Altea va ser, una vegada més, epicentre del ciclisme internacional amb l’arribada de la tercera etapa de la Setmana Ciclista Volta Comunitat Valenciana Fèmines el passat cap de setmana. Centenars de persones es van concentrar en l’Avinguda de la Nucia per a veure l’arribada de les corredores i animar-les en els seus últims trams. La guanyadora de l’etapa va ser la sud-africana Asleigh Moolman.

Aquesta tercera etapa de la Volta es va iniciar en la localitat d’Agost i va tindre un recorregut de 132 quilòmetres en total. Una etapa marcada per la muntanya en la qual les 160 ciclistes participants van mostrar la seua destresa. La segona i tercera posició de l’etapa van ser per a Amanda Spratt i Annemiek van Vleuten. La prova va comptar amb la participació de 12 equips de la categoria World Tour i 11 equips de Continentals.

El lliurament de trofeus es va realitzar una vegada acabada l’etapa, els regidors d’Esports, Turisme i Recursos Humans, Pere Barber, Xelo González i Rafael Ramón, van ser encarregats d’entregar alguns dels guardons.

“Continuem apostant pel ciclisme i demostrant que Altea és un lloc perfecte per a la pràctica d’aquest esport i per al desenvolupament de proves esportives tan importants com la celebrada aquest cap de setmana. Una vegada més, vull donar les gràcies a l’organització per comptar amb nosaltres i felicitar les ciclistes que van fer una molt bona etapa i a la ciutadania alteana que no va faltar a la cita”, ha comentat el regidor d’Esports, Pere Barber.

Pin It on Pinterest