Select Page

La meta estarà situada en la terminació de l’Avinguda de la Nucia

Altea serà un any més seu de la La Setmana Ciclista Volta Comunitat Valenciana Fèmines. El pròxim dissabte 18 de febrer arrancarà la seua tercera etapa que finalitzarà a Altea. La meta estarà situada en el final de l’Avinguda de la Nucia, a l’altura del mercat ambulant de fruites i verdures, abans d’arribar a la Plaça de la Creu. L’arribada de les ciclistes tindrà lloc entre les 15.00 hores i les 16.00 hores, aproximadament.

Totes les ciclistes arribaran a aquest punt des de la Nucia a Altea. El recorregut per Altea començarà en la rotonda de l’Avinguda de la Nucia que conflueix amb els carrers Benidorm i Juan Alvarado. El mateix dissabte al matí es buidarà de cotxes tot el trajecte per a facilitar el procés de muntatge.

Aquesta tercera etapa, que s’iniciarà aqueix mateix dissabte en la localitat d’Agost, comprén 132 quilòmetres en total i una participació de 160 esportistes. Les corredores afrontaren tres premis ‘muntanya’ puntuables, el Alt de Tibi, el Alt de Butuons i el Alt de Cofrides. Enguany participen 12 equips de la categoria World Tour i 11 equips de Continentals. Dins d’aquests equips participaran els esportistes espanyols i l’equip Movistar, entre altres.

El director general de l’esdeveniment, Rubén Donet Gregori, durant la presentació ha agraït a l’Ajuntament d’Altea que “un any més oferisca els carrers de la localitat a aquest esdeveniment esportiu” i ha ressaltat que “ja treballem conjuntament en edicions passades i per això fem enguany el final de l’etapa, en un lloc que ens dona tantes facilitats per a fer la prova”.

Per part seua, el regidor d’Esports, Pere Barber ha destacat la importància de continuar fent aquest tipus de proves i afermant Altea com a destí cicle turístic. “És un honor tornar a ser pas d’etapa, en aquest cas meta, perquè continuem promocionant Altea com a lloc perfecte per a la pràctica del ciclisme i oferim un important espectacle amb corredores de primer nivell. Estic segur que els carrers d’Altea s’ompliran de públic per a veure la seua arribada”, ha conclòs l’edil.

Pin It on Pinterest