Select Page

La prova començarà el 18 de febrer a la Plaça d’Esports i finalitzarà en Concentaina

El pròxim 18 febrer a les 11 hores es donarà el tret d’eixida a la segona etapa de la Setmana Valenciana Volta Comunitat Valenciana Fèmines a Altea, l’única que és disputarà a la província d’Alacant. La carrera serà de 117 quilòmetres i les ciclistes eixiran de la Plaça d’Esports acabant l’etapa en Concetaina. Serà la sisena edició d’aquest esdeveniment esportiu que començarà el 17 de febrer,  Tavernes de Valldigna donarà l’eixida i conclourà a València capital el pròxim 20 de febrer.

La prova comptarà amb 25 equips. Seran presents els 13 equips femenins World Tour més potents del planeta: Movistar, UAE, Jumbo-Visma, Canyon/Sram, Education First, Bike Exchange, Liv Racing, Roland Cogeas, Team DSM, Un Women, Human Powered, Fdj i Trek Segafredo. També estaran Team Cofidis, Valcar Travel, Ceratizit WNT Pro Cycling, CAMS Racing, BePink i Le Col-Wahoo. A més d’aquests, es troben les esquadres espanyoles UCI Continental Bizkaia-Durango, Sopela Womens Team, Laboral Kutxa, Massi-Tactic, Eneicat i la belga del Bingoal.

La VI edició de la Setmana Ciclista Valenciana en categoria femenina tindrà lloc del 17 de febrer al 20 de febrer, i comptarà amb 4 etapes. La primera serà el 17 febrer, Taverenes de Valldigna a Gandia de 114 quilòmetres. La segona on s’eixirà d’Altea comptarà amb 117 quilòmetres. La tercera, que serà l’etapa regna de la carrera, Vila-real a Vistabella de 135 quilòmetres el 19 de febrer. I la ultima, amb eixida a Sagunt i meta a València de 118 quilòmetres.

Pin It on Pinterest