Select Page

Els regidors d’Esports, Turisme i Recursos Humans de l’Ajuntament d’Altea van acudir a la presentació oficial d’aquesta competició a València

La primera etapa de la 74é Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell finalitzarà en la N332, just a l’altura en la qual comença el carrer Travessera del Port. La zona del podi se situarà en el mateix port d’Altea, en què s’instal·larà un camió escenari per a rebre als guanyadors de l’etapa inaugural. Els regidors d’Esports, Turisme i Recursos Humans de l’Ajuntament d’Altea van acudir a l’acte de presentació oficial del recorregut de la VCV 2023, que va tindre lloc en l’Oceanogràfic de València.

En l’acte de presentació es van donar a conéixer les cinc etapes que componen la carrera, que conclourà el pròxim 5 de febrer amb la meta, que estarà situada al costat de l’edifici de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. La primera etapa del recorregut eixirà des d’Oriola l’1 de febrer i conclourà aquest mateix dia a Altea. En aquesta primera fase, els ciclistes hauran de completar prop de 190 quilòmetres de recorregut de mitja muntanya, que travessarà els ports de Coll de Rates i Bèrnia.

Es tracta de la cinquena ocasió en la qual la volta ciclista valenciana recala en el municipi d’Altea. El regidor d’Esports, Pere Barber, ha destacat “la importància que el nostre municipi torne a acollir un esdeveniment esportiu de caràcter internacional com aquesta competició, que servirà per a promocionar i donar a conéixer la nostra localitat davant els milions d’aficionats de l’esport ciclista que segueixen aquesta prova”.

Barber ha incidit en què “l’orografia del nostre municipi és ideal per a la pràctica del ciclisme, amb desnivells i pendents que són perfectes per a entrenar i gaudir d’aquest esport a l’aire lliure. De fet, són molts els equips professionals que desenvolupen part de la seua pretemporada en el nostre terme municipal”. “Aquesta dualitat que té Altea, amb la muntanya i la mar com a testimonis, tornarà a quedar reflectida en aquesta competició, que acabarà la seua primera etapa en un punt de la carretera nacional, molt pròxim a la mar”, ha assenyalat el regidor d’esports.

La Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell conclourà a València, però en aquesta ocasió tindrà una meta inèdita. En total, la prova es distribuirà en cinc etapes: dos es realitzaran a la província d’Alacant, una en la de Castelló i altres dues a València. Serà en aquest últim punt, dins de la ciutat de València, en què se situarà la meta d’aquesta prova ciclista.

Pin It on Pinterest