Select Page

Altea dimecres 1 i Altea la Vella dijous 2 de febrer.

Amb motiu de la Volta Ciclista Comunitat Valenciana, en què Altea acull la final de la primera etapa, es tallaran diversos carrers i carreteres al trànsit de la localitat demà dimecres 1 de febrer.

La meta estarà a la N-332 a l’alçada de la casa caserna de la Guàrdia Civil, per això s’informa a la ciutadania que evite passar per la carretera general, zona Campomanes, Mascarat i nucli urbà des de les 16:30 fins a les 17:30 hores, ja que romandrà tallada al trànsit.

Segons el regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Miguel de la Hoz, “estos horaris són aproximats depenent del desenvolupament i les circumstàncies de la prova esportiva”. S’aconsellen com a vies alternatives Altea la Vella, Camí Fondo, Juan Alvado o Camí de l’Algar.

D’altra banda, l’edil també ha vullgut informar que “durant este mateix matí, cap a les 11.00 hores, es tallarà el trànsit de la N-332 una mitja hora per muntar l’arc de meta. El pòdium i els vehicles dels equips estaran situats al Passeig Sant Pere, per la qual cosa es prohibirà l’aparcament”.

La regidoria de Trànsit i Seguretat Ciutadana informa que es poden consultar estos talls i horaris en el link: https://bit.ly/74VoltaCVAltea

A més, l’edil ha recordat que dijous 2 de febrer hi ha una altra etapa que passa per la carretera d’Altea La Vella, entre les 15.30 i les 16.00 hores, per la qual cosa també es tallarà al trànsit durant mitja hora. El gran grup vindrà des de Callosa d’Ensarrià i anirà direcció Mascarat, Altea Hills, Calp i Benissa.

 

Pin It on Pinterest