Select Page

La prova va doblegar la participació respecte a l’edició anterior

Altea va reunir ahir 404 participants en la carrera Sant Silvestre, tradicional prova esportiva que celebrava la seua novena edició. La carrera, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea i Grupo Brotons, va començar a les 20.00 hores des de la Plaça José María Planelles.

“Va ser una cita per a tota la família, en la qual la diversió i l’esport van ser els protagonistes, es va crear un gran ambient. Les disfresses eren molt originals i es va practicar l’esport d’una manera més divertida”, ha comentat l’edil de l’àrea, Pere Barber.

Com ja és tradicional, les disfresses i les ganes de passar-ho bé van ser les protagonistes d’aquesta prova esportiva en la qual van participar corredors de tota la comarca de la Marina Baixa i de la província. Els guanyadors de les disfresses individuals van ser el Grinch, com a primer premi, el Dinosaure, com a segon premi i el Monstre de les Galetes com a tercer premi. Quan les disfresses grupals; Ferrero Rocher es va emportar el primer premi, els Ninots de neu el segon, i els Arbres de Nadal amb llum es van emportar el tercer premi.

Les baixes temperatures que es van registrar el dimarts a la nit no van impedir que centenars de persones participaren d’aquesta clàssica carrera nadalenca amb un recorregut de 3.900 metres. En aquesta carrera no competitiva es va entregar premis als tres primers de les categories absolutes femenina i masculina.

D’altra banda, el premi al club esportiu local amb més participants, va anar per a l’U.D Altea. I el premi al club d’atletisme amb més participants va ser per a equip de Benidorm.

El regidor de l’àrea d’Esports, Pere Barber, va participar en el lliurament de premis i es mostrava molt satisfet pel bon acolliment, tant de participants com de públic, que sempre aconsegueix la Sant Silvestre. El regidor va agrair a totes les persones i empreses col·laboradores que han aconseguit que, un any més, aquesta carrera siga un tot un èxit.

 

 

Pin It on Pinterest