Select Page

Els Cursets d’Estiu d’Altea van finalitzar divendres passat en una gala que es va celebrar en la Ciutat Esportiva. El regidor d’Esports, Pere Barber, ha explicat que la jornada: “va començar a les 19.00 h amb diverses activitats esportives com futbol, bàsquet, handbol, futbol sala, voleibol i va continuar amb una actuació de gimnàstica rítmica i una mostra de taekwondo”.

L’esdeveniment va acabar amb el lliurament de les medalles i tovalloles esportives a tots els participants dels Cursets d’Estiu. Enguany han participat al voltant de 400 xiquets i xiquetes d’Altea i altres municipis d’Espanya, així com també de diversos països europeus.

El regidor ha informat les dades dels xiquets i xiquetes inscrits en els cursos: ‘’com cada any destaca la natació amb 95 inscrits. La segueix el futbol, amb 53 inscripcions; el bàsquet amb 48, la gimnàstica rítmica amb 36 i el futbol sala amb 32’’, va concretar.

“Els Cursets d’Estiu fomenten l’esport entre els més xicotets de la casa durant l’època estival, una manera d’oferir oci alternatiu. A més, els xiquets i xiquetes aprenen valors com a treball en equip, la solidaritat, o l’esforç”, va comentar el regidor d’Esports d’Altea, Pere Barber. L’edil va agrair als pares i mares “que fan suport als seus fills i filles en la promoció de l’esport”.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest