Select Page

L’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, EuroAltea, ha rebut les xiques i xics joves que gaudiran de la mobilitat Erasmus+ “Ask-Play-Act” a Hongria des del proper 17 de agost. Esta nova mobilitat brindarà l’oportunitat de conèixer la cultura i la formació hongaresa a Paula Zaragoza, Larisa Ibarrola, Javier Ferrer, Pepe Llopis, Adriana Ortolá i Adrián Muñoz, que visitaran Szentendre.

Com ha indicat l’edil responsable de Projectes Europeus, Maria A. Laviós, “este projecte s’emmarca al programa Erasmus+ i tindrà lloc del 17 al 26 d’agost”. “Els joves aprendran sobre noves habilitats de desenvolupament personal i professional. L’objectiu és desenvolupar les habilitats dels joves per facilitar-ne la integració al mercat laboral”; ha matisat la regidora.

En paraules de Lavios, “les activitats i trobades durant esta mobilitat els ajudaran a desenvolupar les habilitats de comunicació interpersonal i intercultural, així com la creativitat, el pensament crític i la capacitat de col·laboració”. Al que ha afegit, que “la idea principal és augmentar l´ocupabilitat dels joves mitjançant l´exploració i el desenvolupament d´habilitats, per a una reeixida recerca d´ocupació”.

En el cas dels participants d’Altea a la mobilitat “Ask-Play-Act” d’Hongria, són joves estudiants tant universitaris com de formació professional. En el transcurs de la mobilitat l’idioma en què s’han de comunicar és l’anglès, per això també exercitaran l’ús d’este idioma.

“Dins dels nostres objectius es troba recolzar els i les joves en la seua formació i empleabilitat. Este nou projecte és el sisè en què participa l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea este estiu 2022 i són 35 els joves d’Altea que gaudeixen d’esta oportunitat. Mitjançant aquests projectes europeus oferim als joves l’oportunitat d’aprendre de manera no formal, millorar el seu anglès i per descomptat, obrir les seues perspectives i oportunitats” ha conclòs Maria Antonia Laviós, regidora de l’Oficina de Projectes Europeus.

 

 

 

Pin It on Pinterest