Select Page

La ciutat d’Altea ha recuperat un dels seus esdeveniments esportius més populars, la carrera Sant Silvestre, que celebra la seua huitena edició. Com és habitual, se celebrarà el pròxim 27 de desembre i tindrà un caràcter lúdic no competitiu.

L’eixida i la meta estaran situades en la plaça de l’Ajuntament, on en acabar hi haurà avituallament i es realitzarà el lliurament de trofeus. Al no ser una carrera competitiva no hi haurà categories, però si es concediran cinc premis absoluts masculins i femenins. A més de tres premis a la millor disfressa individual i altres tres a la millor disfressa grupal.

“Després de l’aturada de la pandèmia enguany podem reprendre la Sant Silvestre i voldria convidar a tota la ciutadania d’Altea i de les poblacions veïnes a compartir una vesprada divertida, amb un gran ambient festiu, i fer esport junts. Esperem que, com en les anteriors edicions, siga un èxit de participació”, ha comentat Pere Barber, regidor d’Esports.

Les inscripcions a la carrera ja estan obertes via online ( https://grupobrotons.com/eventos/viii-san-silvestre-villa-de-altea/). Els dorsals es recolliran el mateix dia de 19.00 a 20.00 hores, per a retirar el dorsal serà necessari presentar el DNI o certificat d’inscripció; els menors de 16 anys hauran de portar una autorització. L’eixida serà a les 20.00 hores i el lliurament de trofeus en finalitzar la carrera.

Pin It on Pinterest