Select Page

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, que dirigeix Pere Barber, ha posat en marxa un any més una de les seues carreres més populars, la Sant Silvestre. Enguany se celebra la novena edició d’aquesta prova no competitiva que tindrà lloc el 27 de desembre.

L’eixida i la meta estaran situades a la plaça de l’Ajuntament, on en acabar hi haurà avituallament i es realitzarà el lliurament de trofeus. Començarà a les 20 hores i tindrà el següent recorregut: plaça Ajuntament > Av. Alt Rei en Jaume I > Pont de Montcau > c/ Sant Pere > Costera dels Nassos >  c/ Alacant > c/la Séquia > Pont de Montcau > Av. La Nucia > Av. València > c/ Camí de l’Algar > c/ Generalitat Valenciana > c/ Garganes > Av. Alt Rei en Jaume I > Meta.

Com en les passades edicions, al ser una carrera no competitiva no es farà per categories, ja que l’objectiu és la diversió i l’esport. S’atorgaran premis als tres primers classificats femenins i masculins i hi haurà trofeus per a les disfresses, tant individuals com col·lectives.

Les inscripcions es realitzen a través de web (https://grupobrotons.com/eventos/iv-san-silvestre-nocturna-altea-2022/?event_date=2022-12-27) i tindran un cost promocional de 3,60 € fins al dia 11; i des d’eixe dia i fins al 26 de desembre el preu serà de 5,60 €. El mateix dia de la carrera el cost serà de 8 €.

“Un any més posem en marxa una de les carreres més populars de la nostra ciutat. Una cita per a tota la família, en la qual la diversió i l’esport són els protagonistes, creant un gran ambient. Anime a la ciutadania a apuntar-se i compartir aquesta carrera, buscant disfresses originals i practicant esport de la manera més divertida”, ha comentat el regidor d’Esports, Pere Barber.

Pin It on Pinterest