Select Page

La Regidoria d’Esports presenta als components de tots els clubs i equips de la localitat

El Palau dels Esports d’Altea va ser anit l’escenari per a retre homenatge als diferents clubs i esportistes de la localitat en una recuperada Gala de l’Esport. La Regidoria d’Esports, que dirigeix Pere Barber, va mostrar el gran potencial esportiu que hi ha a Altea premiant a aquells clubs i esportistes que han obtingut importants assoliments durant la passada temporada. Un esdeveniment, que va reunir un miler d’esportistes i unes 1.500 persones en un emotiu acte que va servir també per a presentar els equips que enguany representaran a la localitat en les diferents disciplines.

La gala, que va comptar amb la presència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, el diputat en el Congrés Joan Baldoví i membres de la Corporació Municipal, va començar amb la intervenció de Pere Barber, regidor d’Esports, qui va felicitar els clubs, jugadors, entrenadors, directives i cossos tècnics, per l’esforç per tirar endavant als seus equips i portar el nom d’Altea a totes les competicions.

“L’Ajuntament d’Altea sempre estarà al costat de l’esport i dels clubs que el fan possible, creiem en l’esport i els valors que transmet”, va dir Barber, “per això des de la Regidoria treballem perquè es puga practicar en les millors condicions millorant les instal·lacions, com la renovació de la pista del Garganes, el nou carrer de pilota, el sistema de reg del camp de gespa artificial o les obres que estan en marxa o a punt de començar com la renovació de la piscina, el camp de futbol de gespa artificial o la nova pista del Palau d’Esports”, va finalitzar l’edil.

Aquesta gala és una iniciativa que es recupera després d’anys sense realitzar-se i que es va voler posar en marxa en 2020 i la pandèmia ho va impedir. Un a un va anar pujant a l’escenari els clubs, escoles municipals, equips de totes les disciplines per a presentar-se a la ciutadania i es va anar premiant als qui l’any passat van aconseguir campionats, ascensos o altres importants gestes.

Pin It on Pinterest