Select Page

El Palau dels Esports d’Altea acollirà la Gala de l’Esport el divendres 27 d’octubre a partir de les 20 hores. Este esdeveniment anual reunirà tots els equips esportius alteans i es premiaran els mèrits aconseguits pels i les esportistes de la localitat.

La Gala de l’Esport reuneix la comunitat esportiva alteana per reconèixer el seu treball i èxit durant el present any, assolint nivells d’èxit en les disciplines respectives. L’acte, que durarà aproximadament una hora i mitja, presentarà totes les disciplines, des de les que es practiquen a la Ciutat Esportiva com les que es fan fora, com els clubs nàutics, taekwondo entre d’altres.

L´edil d´Esports de l´ajuntament d´Altea, Sara Soler, afirma que “esta gala no és només un homenatge als èxits esportius, sinó també una ocasió per recolzar els nostres atletes locals”.

Les portes del Palau dels Esports s´obriran amb una hora d´antelació i l´entrada és lliure i gratuïta fins a completar l´aforament. Durant els propers dies es donaran més detalls de l’esdeveniment en què “es reuneix la família esportiva del nostre poble amb l’objectiu de fomentar l’esport sense oblidar-nos del treball en equip i la companyerisme”, assegura Soler.

 

Pin It on Pinterest