Select Page

Altea va ser divendres passat epicentre del ciclisme de muntanya amb l’eixida de més de 300 corredors participants de la Costa Blanca Bike Race. L’eixida de la segona etapa d’aquesta important competició per als amants de la bicicleta de muntanya es va situar en la Plaça de l’Església d’Altea.

Els ciclistes van anar recorrent el barri antic de la localitat deixant una imatge única i van eixir d’Altea camí a Serra Gelada, perquè la fi de l’etapa estava en les antenes d’aquesta serra. La prova va continuar fins al diumenge.

“L’etapa d’Altea ha sigut una de les més interessants de la competició amb un recorregut variat en la qual es va poder gaudir de la badia d’Altea, el seu barri antic i el nostre entorn natural, recorrent tant entorn urbà com carreteres i rutes rurals”, ha comentat el regidor d’Esports, Pere Barber.

La Costa Blanca Bike Race és una competició de la categoria UCI S1 per etapes en la qual cada any es reuneixen els millors bikers del planeta. A través de quatre etapes, els participants van recórrer alguns dels punts més interessants de la geografia de la zona, coneixent impressionants paratges de muntanya en els quals travessar senderes arriscades i zones de gran bellesa.

La carrera es va dividir en dos nivells, una per als qui disputen les quatre etapes i una altra per als qui només van fer un parell d’elles. Les categories participants van ser: SUB23, ELIT, MÀSTER 30, MÀSTER 40, MÀSTER 50 i MÀSTER 60.

“Un any més participem en aquesta important competició de BTM que reuneix esportistes de tot el planeta. Una mostra més que Altea és destí esportiu, lloc idoni per a la practica del ciclisme tant de muntanya, com de carretera, gràcies a una orografia i climatologia òptima”, ha finalitzat Pere Barber, regidor d’Esports.

Pin It on Pinterest