Select Page

La competició, en què participaran 30 clubs de diferents llocs d’Espanya, tindrà lloc este diumenge al Palau dels Esports a partir de les 8.30 hores.

 El Palau dels Esport d’Altea es prepara per celebrar el 29 d’octubre la segona edició del Trofeu Vila d’Altea de Gimnàstica Rítmica. El municipi rebrà un total de 350 gimnastes de diferents nivells i categories de 30 clubs procedents d´Alacant, València, Castelló i Múrcia. Un esdeveniment organitzat per la Regidoria d’Esports i el Club Rítmica Altea on estaran presents 25 gimnastes que pertanyen a l’equip de competició del municipi.

La coordinadora i entrenadora del Club Rítmica Altea, Verónica Bódalo, assegura que “el campionat ha sigut tot un èxit de convocatòria, ja que moltíssims clubs s´han interessat a participar, superant el nombre d´inscripcions de l´any passat”.

La competició compta amb dos jurats per agilitzar la competició pel gran volum de participants. El Torneig començarà a les 8.30 hores i es preveu que finalitze al voltant de les 15.30 hores.

Bódalo també ha volgut agrair als patrocinadors tot el seu suport en el esdeveniment, els quals són:  Ràdio Altea, IMG Fotos, Roca BigMat,  Bar Cafetería Marcos, Sola d´Espart, Àgora Regals i Decoració, Love Rítmica Esport, Altearte, Princesas Ritmiqueras, Bar Altea Áncora, Pitay i Bom bom import.

Des de la Regidoria d’esports es convida la ciutadania i els visitants a veure este espectacle de gimnàstica rítmica. L’edil de l’àrea, Sara Soler, afirma que “Altea torna a ser, novament, seu de grans competicions esportives i este club està treballant perquè diumenge el Trofeu siga un èxit i en puguem gaudir tots i totes”.

 

 

 

Pin It on Pinterest