Select Page

En l’esdeveniment es presentarà als equips locals i es reconeixerà els mèrits aconseguits pels clubs alteans

El Palau dels Esports d’Altea acollirà divendres ,14 d’octubre, a les 20 hores, la Gala de l’Esport per a presentar els equips esportius alteans. Un esdeveniment esportiu que premiarà els mèrits dels esportistes del municipi que han estat competint en diferents disciplines esportives. Així ho ha donat a conéixer Pere Barber, regidor d’Esports.

L’edil d’Esports, explicava: “volíem recuperar la Gala en 2020, no obstant això, a causa de la pandèmia s’ha retardat fins a 2022. En l’acte es presentarà totes les disciplines esportives alteanes, tant les que practiquen el seu esport a la Ciutat Esportiva i les que practiquen fora, com els clubs nàutics o el club de taekwondo, entre altres. La Gala serà emotiva, senzilla i tindrà una duració màxima d’una hora i mitja”.

Des de la Regidoria d’Esports s’informarà en els pròxims dies més detalls de la gala. Les portes s’obriran amb una hora d’antelació, l’entrada és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament.

“Pensem que el nostre esport ha de tindre un reconeixement i reunir la família esportiva alteana, amb l’objecte, de fomentar l’esport i els seus valors com el treball en equip o l’esforç”, va comentar el regidor d’Esports d’Altea, Pere Barber. Qui convidava a la ciutadania a acudir a l’esdeveniment.

Pin It on Pinterest