Select Page

L’exposició a l’aire lliure de les fotografies contingudes a la revista RGB Magazine Altea, disposada fins ara a l’Avda. Comunitat Valenciana, passa a ubicar-se al Passeig Sant Pere, als voltants de la Platja de la Roda i romandrà allà fins al mes de desembre; així ho ha donat a conèixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

Com ha recordat Serrat, esta exposició recull 20 instantànies d’Altea que la revista RGB Magazine ha inclòs al seu primer monogràfic, en este cas, dedicat a Altea. Fotografies, seleccionades d’un concurs organitzat per la Regidoria de Cultura d’Altea i RGB Magazine on es van presentar 63 imatges.

Es tracta d’una exposició a l’aire lliure, de la qual l’alteà i el visitant pot gaudir les 24 hores del dia en tòtems expositius en una de les zones més transitades durant l’època d’estiu com és el Passeig Sant Pere.

RGB Magazine és una revista impresa i digital autoeditada, l’objectiu de la qual és fomentar la relació entre autors en l’àmbit de la fotografia contemporània. Es tracta d’un projecte obert a fotògrafs de la província d’Alacant, que en el contingut mostra el treball que cadascun ha realitzat al voltant d’un tema proposat.

“Este projecte és una posada en valor de la imatge mediterrània d’Altea. El seu esperit és la lliure creació i la seua voluntat és aportar un element motivador que mostre la imatge d’Altea des de diferents mirades. Una publicació oberta a tothom, obres originals que fugen de la imatge turística que ja coneixem, per oferir fotografies d’Altea diferents de les habituals”, ha finalitzat Aurora Serrat.

 

Pin It on Pinterest