Select Page

Des del dijous 30 de juny fins al diumenge 3 de juliol tindran lloc els dies centrals de celebració a Cap Blanc.

El proper cap de setmana tindrà lloc a Cap Blanc els dies centrals de la celebració en honor a Sant Antoni; la festa dels solters. Així ho han donat a conèixer l´edil de Festes, Marta Lloret i el clavari de la comissió organitzadora, Sergi Alguacil.

Com ha explicat Lloret, “este any les festes de Sant Antoni han patit una modificació al calendari, endarrerint-les fins a este cap de setmana perquè així ho va sol·licitar la comissió de festes”. “Els majorals de Sant Antoni són joves i van demanar canviar les festes de cap de setmana perquè els coincidien amb els exàmens de la universitat i des de la regidoria vam acollir la proposta i tots dos hem buscat un cap de setmana en què no coincidís amb qualsevol altra festa i finalment es va decidir que fos este de final de juny i principi de juliol”; ha matisat la responsable municipal de Festes.

Marta Lloret ha agraït a la comissió el seu treball i esforç d’haver estat com a comissió en els dos anys de parada de les festes a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19 i ha convidat alteans, alteanes i gent de la comarca a participar de estes festes protagonitzades principalment per la gent jove del municipi; no en va són ja més de 40 els anys que se celebra el “Sant Antoni Fextival”.

Pel que fa al programa de festes, ha sigut el responsable de la comissió, Sergi Alguacil, qui ha comentat els detalls del mateix.

Alguacil ha recordat que el Novenari començava el passat 22 de juny i es prolongarà fins el dia 30 a les 21:00h a l’Ermita de Sant Antoni, partida Cap Blanc. També dissabte passat tenia lloc el “Sopar de Cabasset” i serà a partir del proper dijous 30 de juny quan comencin els dies assenyalats d’estes animades festes de barri on els joves, solters i solteres, són els que encapçalen les festes.

Programa d’actes:

Dijous, 30 de juny a les 23:00h Nit d’Albades

Divendres, 1 de juliol, a les 18:00h Entrà de la Murta ia les 23:00h Sant Antoni Fextival amb Centvi DG, Milenrama i Bacora

Dissabte, 2 de juliol, a les 07:00h “Despertà”; a les 14:00h paella gegant ia les 23:00h Sant Antoni Fextival amb Arsènic, Reacció i Ding Dong System.

Diumenge, 3 de juliol, 07:00h “Despertà”; a les 13:00h Missa de Difunts; a les 14:00h Mascletà; a les 14:30h “Coca a la Llumà” ia les 16:00h Jocs Infantils.

 

En nom de la Comissió de Festes, el seu clavari ha donat les gràcies a l’Ajuntament d’Altea per la seva col·laboració i ha convidat a participar a les festes.

Pin It on Pinterest