Select Page

20 de les fotografies publicades s’exposaran pels carrers de la vila a partir de l’1 de juliol

La revista fotogràfica RGB Magazine ha editat un número especial dedicat a Altea. Es tracta del primer monogràfic de la revista compost per 20 fotografies d’Altea, seleccionades en un concurs organitzat per la Regidoria de Cultura d’Altea i RGB Magazine.

La Casa de Cultura va acollir ahir, amb la presència de la regidora de Cultura, Aurora Serrat, la presentació d’aquest monogràfic que posa en valor la ciutat i serveix de promoció turística. La participació ha sigut elevada, amb 101 participants i 444 fotografies, per la qual cosa s’ha complit amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana.

“Aquest projecte és una posada en valor de la imatge mediterrània d’Altea a través de la mirada dels fotògrafs participants. El seu esperit és la lliure creació i la seua voluntat és la d’aportar un element motivador que mostre la imatge d’Altea des de diferents mirades. Una publicació oberta a tots, obres originals que fugen de la imatge turística que ja coneixem, per a oferir fotografies d’Altea diferents a les habituals”, ha comentat Aurora Serrat, regidora de Cultura d’Altea.

Els guanyadors d’aquesta edició han sigut, primer premi a Federico Kenzelmann per la seua obra ‘En menudo fregao tas metío’; segon premi a Lidia Adsuar per la seua obra ‘Red’ i tercer premi per a Fernando Ramírez per la seua obra ‘Compro’.

El jurat, compost per Ignacio Beltrán, tècnic de Cultura de l’Ajuntament d’Altea; Carlos Basalobre, de RGB Magazine; David Santacreu, de RGB Magazine i el fotògraf Manuel López, va seleccionar les millors 68 fotografies que són les que componen aquesta publicació i 20 d’elles podran veure’s exposades pels carrers d’Altea a partir de l’1 de juliol i fins al mes de desembre.

RGB Magazine és una revista impresa i digital auto editada, el seu objectiu és fomentar la relació entre autors en l’àmbit de la fotografia contemporània. Es tracta d’un projecte obert a fotògrafs de la província d’Alacant, el contingut de la qual mostra el treball que cadascun d’ells ha realitzat entorn d’un tema proposat. Un grup heterogeni i plural de 114 fotògrafs han participat en alguna de les quatre revistes editades fins hui.

Pin It on Pinterest