Select Page

Les 20 fotografies seleccionares per la  revista es podran veure en l’Avinguda Comunitat Valenciana fins al mes de desembre

Estes instantànies es podran veure en l’Avinguda Comunitat Valenciana en tòtems a partir de les 20.00 hores divendres que ve 1 de juliol i fins al mes de desembre. La revista fotogràfica RGB Magazine ha editat un número especial dedicat a Altea. Es tracta del primer monogràfic de la revista compost per 20 fotografies d’Altea, seleccionades en un concurs organitzat per la Regidoria de Cultura d’Altea i RGB Magazine (63 fotografies presentades).

La regidora de Cultura, Aurora Serrat, s’encarregarà de la inauguració de l’exposició fotogràfica: “aquest monogràfic posa en valor la ciutat i serveix de promoció cultural i artística de la nostra localitat”, ha comentat.

RGB Magazine és una revista impresa i digital auto editada, el seu objectiu és fomentar la relació entre autors en l’àmbit de la fotografia contemporània. Es tracta d’un projecte obert a fotògrafs de la província d’Alacant, el contingut de la qual mostra el treball que cadascun d’ells ha realitzat entorn d’un tema proposat. La revista es va presentar el passat 12 de juny a la Casa de Cultura.

“Este projecte és una posada en valor de la imatge mediterrània d’Altea. El seu esperit és la lliure creació i la seua voluntat és la d’aportar un element motivador que mostre la imatge d’Altea des de diferents mirades. Una publicació oberta a tots, obres originals que fugen de la imatge turística que ja coneixem, per a oferir fotografies d’Altea diferents a les habituals”, ha finalitzat Aurora Serrat.

 

Pin It on Pinterest