Select Page

El regidor d’Educació, Miguel de la Hoz, ha anunciat la realització d’una nova edició del curs de cuina “Cuinem bàsics de convivència” destinat a joves. La formació tindrà lloc a l’Aula Municipal de Cuina del 18 al 22 de juliol.

Com ha recordat l’edil, “es tracta d’un curs gratuït per als assistents, als quals se’ls ensenya a cuinar cinc receptes variades i a preparar els aliments per al seu ús posterior i la presentació corresponent”.

La inscripció al curs s’haurà de realitzar a la regidoria d’Educació, situada a la Planta Baixa de l’Ajuntament i el termini màxim de presentació de sol·licituds és fins al 14 de juliol. Les places són limitades i es completaran per ordre d’inscripció.

El curs està proposat per a l’alumnat nascut entre els anys 2003 i 2006, inclosos. En paraules de l’edil, “esta és una bona oportunitat perquè els joves estudiants que aniran a viure fora de casa puguen aprendre a cuinar receptes bàsiques que els faciliten el dia a dia”.

Més informació a: auladecocina@altea.es

Pin It on Pinterest