Select Page

Inscripcions del 4 al 15 de desembre.

La regidoria d’Educació posa en marxa una nova edició de l’Escola de Nadal d’Altea, que tindrà lloc del 26 de desembre al 5 de gener a les instal·lacions de la FPA Algar. Així ho ha donat a conèixer l´edil de l´àrea Xelo González, que ha indicat que la prestació d´este servei anirà a càrrec de l´empresa Projectes Educatius, que organitzarà un ampli ventall d´activitats baix el lema “La màgia del Nadal”

La iniciativa, adreçada a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys, “té per objecte oferir a la ciutadania un recurs més de conciliació familiar i laboral durant les vacances escolars de Nadal; a més de ser una oportunitat per als assistents de passar els matins aprenent, divertint-se i fent amics”. Explica González, que ha revelat que en el transcurs de la jornada, els xiquets i xiquets que hi assistisquen realitzaran manualitats, eixides, pintaran, ballaran, practicaran anglès, entre altres activitats.

Segons els detalls aportats per la responsable municipal d’Educació, les inscripcions per assistir-hi es podran realitzar des del proper dilluns 4 de desembre fins al dia 15. L’horari de l’Escola de Nadal és de 09:00 a 14:00h amb opció d’escola matinal i el preu de l’activitat és de 50€ per assistent els 8 dies o 10€ al dia si es tria l’opció de dies solts. Les places són limitades i la selecció es durà a terme per ordre d’inscripció.

Més informació i inscripcions telefonant al 604 400 213

Pin It on Pinterest