Select Page

El termini de presentació de sol·licituds serà del 7 de juliol al 7 d’agost de 2023

La regidora d’Educació, Xelo González, ha anunciat una nova convocatòria per a la concessió d’un premi econòmic amb la finalitat de reconéixer l’esforç i la dedicació de l’alumnat empadronat a Altea, que durant el curs 2022/2023 haja obtingut el Títol de Batxillerat, Titule de Cicle Formatiu de Grau Mitjà o de Grau Superior, en centres docents sostinguts amb fons públics de la Generalitat Valenciana. Com a reconeixement al seu treball, constància i dedicació, el departament concedirà un premi de 100€ a cadascun dels premiats.

“Amb aquests premis volem reconéixer l’esforç i dedicació de l’alumnat d’Altea durant el curs escolar”, explica González, qui també afig que la incorporació dels cicles mitjans i superiors “és una manera de potenciar aquests estudis com una oportunitat digna que, en moltes ocasions, afavoreix la incorporació al mercat laboral”.

Les bases es podran consultar en els pròxims dies en l’apartat d’Educació de la pàgina web de l’Ajuntament d’Altea. (https://www.altea.es/regidories/educacio/,%20) ha explicat Xelo González.

El termini de presentació de les sol·licituds al costat de la documentació complementària serà del 7 de juliol al 7 d’agost, tots dos inclosos, en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament d’Altea. La sol·licitud s’ajustarà al model designat per a aquesta convocatòria i estarà disponible durant el termini de presentació en la pàgina web de l’Ajuntament www.altea.es (en el seu apartat d’Educació) i en les Oficines d’Atenció al Ciutadà. Les sol·licituds es podran presentar de manera telemàtica a través la seu electrònica de l’Ajuntament d’Altea o bé de manera presencial en les Oficines d’Atenció al Ciutadà sent aconsellable sol·licitar cita prèvia.

Pin It on Pinterest