Select Page

Altea-Jerez del 26 al 28 d’abril del 2024.

La regidoria d’Esports, dirigida per l’edil Sara Soler, ha anunciat la convocatòria d’una nova edició del Moto Bus per al mes d’abril del proper any. Amb esta ja seran 17 les eixides del Moto Bus Altea per gaudir d’un campionat de motos GP. En este cas, el circuit que cal visitar és l’Àngel Nieto de Jerez.

El preu d’assistència per persona és de 270€ i inclou les entrades al circuit, l’autobús i l’estada a l’hotel “Hipotels Barrosa Park” de 4 estrelles amb desdejuni inclòs. Segons els detalls que ofereix la responsable municipal d’Esports.

“Els que ja heu anat alguna vegada a veure les motos GP amb el Moto Bus, ja sabeu de com és de bonica i divertida l’experiència i per als que encara no heu anat, si us agraden les motos, és una bona oportunitat per gaudir-ne d’elles, alhora que es comparteix afició amb gent coneguda”; ha assenyalat Sara Soler, que ha convidat alteans i alteanes amants de la velocitat a gaudir d’esta nova eixida del Moto Bus Altea.

Per a més informació o inscripcions, envieu whatsapp al 722 422 432 o mail a altea@btravel.com

Pin It on Pinterest