Select Page

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea, que dirigeix Miguel de la Hoz, ha posat en marxa una nova edició de l’escola de cuina per a xiquets i xiquetes. Aquests cursos, que s’impartiran a l’Aula de Cuina Municipal d’octubre a juny, estan destinats a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 16 anys.

“Donat el gran èxit d’anteriors edicions, hem organitzat una nova edició de l’escola de cuina. Aquesta vegada amb tres nivells diferents: iniciació, perfeccionament i avançat (per als que ja van assistir en anys passats)”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor d’Educació.

El curs d’iniciació serà els dimarts de 17.30 a 19.00 hores, mentre que el de perfeccionament serà dimecres de 16.30 a 18.00 h, i l’avançat el mateix dia, de 18.30 a 20.00 h. Tots els cursos tindran un preu de 25 €, 20 per als empadronats a Altea.

“Es tracta d’una activitat que, a més de lúdica i divertida, els permet ser més autosuficients, poder ajudar a casa, etc., a més d’aprendre les bases de la nostra cuina tradicional fora d’estereotips de gènere”, ha recalcat l’edil d’Educació.

Les inscripcions i informació es tramitaran a través del telèfon 965 841 300 o en el correu electrònic auladecuina@altea.es.

Pin It on Pinterest