Select Page

Palau Altea va acollir ahir exposició “Hefesto”, un treball de l’alumnat de l’assignatura de “Tècniques de Fosa” de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández. Aquest projecte dels estudiants de quart curs va ser l’última exposició de l’alumnat de la universitat d’Altea a Palau Altea en aquest present curs acadèmic. En la presentació van ser presents la regidora de Cultura, Aurora Serrat, i el professor de l’àrea d’escultura de la facultat, David Vila.

L’exposició de l’alumnat del Campus d’Altea de la UMH estarà en el mirador del Palau Altea fins al 17 de juliol i el seu horari de visita seran els dimarts i els dijous de 16.30 a 19:30h.

“Aquesta exposició naix de les mans de l’alumnat de la Facultat de Belles Arts d’Altea i volia donar l’enhorabona als estudiants per el magnífic treball aconseguit. La mostra és l’última de l’alumnat de la universitat d’Altea en aquest present curs acadèmic, no obstant això, s’ha creat una bona sinergia amb la Facultat de Belles Arts de la UMH, per tant, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea continuarà col·laborant amb la facultat per a realitzar més exposicions per al pròxim curs, donant l’oportunitat als estudiants perquè puguen realitzar les seues exposicions en un lloc tan emblemàtic d’Altea, com ho és el mirador del Palau, i no sols en la Universitat” ha assenyalat l’edil de l’àrea, Aurora Serrat

Per part seua, David Vila, professor de l’assignatura “Tècniques de Fosa” es mostra satisfactori pel resultat de les escultures i ha explicat:“els estudiants han tingut un repte molt complex perquè aquesta tècnica d’elaboració de peces de bronze amb el mètode de la pellorfa ceràmica comporta una notable dificultat”. A més, el professor ha assenyalat que els 30 alumnes de l’assignatura han aprés aquesta difícil tècnica en tan sols 4 mesos.

L’edil de l’àrea, Aurora Serrat, ha finalitzat: “estem molt agraïts del gran acolliment d’aquesta inauguració i de les diferents escultures, ja que, cadascuna peça té una naturalesa inidentificable i única”

 

Pin It on Pinterest