Select Page

La exhibición se inaugurará mañana a las 19 horas en Palau Altea Centre d’Arts

Demà dimecres 15 de juny s’inaugurarà a Palau Altea, a les 19h, l’exposició “Hefesto” de l’alumnat de l’assignatura de “Tècniques de Fosa” de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández. Així ho ha donat a conéixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat, i el professor de l’àrea d’escultura de la universitat, David Vila, els qui conviden a alteans, alteanes i visitants a gaudir de la mostra. L’exposició de l’alumnat del Campus d’Altea de la UMH estarà a Palau Altea fins al 17 de juliol i el seu horari de visita seran els dimarts i els dijous de 16.30 a 19:30h.

“Aquesta exposició serà l’última de l’alumnat de la universitat d’Altea en este present curs acadèmic, no obstant això, s’ha creat una bona sinergia amb la Facultat de Belles Arts de la UMH, per tant, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea continuarà col·laborant amb la facultat per a realitzar més exposicions per al pròxim curs” ha assenyalat l’edil de l’àrea, Aurora Serrat.

Per part seua, David Vila, professor de l’àrea escultura de la facultat, ha animat a totes i a tots a visitar aquesta mostra escultòrica de bronze: “l’exposició presenta obres molt riques contemporànies que no deixarà indiferent a ningú”

Pin It on Pinterest