Select Page

Les inscripcions seran del 6 al 22 de juny

Com cada any la Regidoria d’Esports, regida per Pere Barber, organitza una nova edició dels Cursets Esportius d’Estiu durant els mesos de juliol i agost. Una àmplia oferta d’esports per als xiquets i xiquetes en els mesos d’estiu.

El termini d’inscripcions s’obrirà dilluns que ve, 6 de juny, i finalitzarà el 22 de juny. Les inscripcions es podran fer en l’oficina d’Esports, situada en el Centre  Cultual Juvenil  a la Ciutat Esportiva (Carrer La Tella s/n), de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores, així com través dels següents correus electrònics: juventudydeportes@altea.es, deportes@altea.es o al número 965 84 13 34.

Com ha explicat el regidor d’Esports, Pere Barber, ”hi ha alguns esports que tenen places limitades, en aquests casos l’admissió dels xiquets i xiquetes serà per rigorós ordre d’inscripció”. La matrícula per a participar en els cursos serà de 15,68 € i es podran obtindre descomptes a partir del segon esport.

El regidor ha detallat l’àmplia oferta dels cursets que s’ofereixen enguany, com són: natació, iniciació vela, rem, rem de banc fix, iniciació paddle surf, caiac, futbol, futbol sala, bàsquet, handbol, pilota valenciana, voleibol, gimnàstica rítmica, hapkido i taekwondo.

Així mateix, ha animat a tots els xiquetes i xiquetes d’Altea a participar d’aquesta nova edició dels Cursets Esportius d’Estiu i gaudir de l’esport durant les vacances d’estiu.

Finalment, va informar que la clausura dels cursos se celebrarà a la Ciutat Esportiva el 26 d’agost a les 20.00. ”I com ja és tradició, tindrà lloc el lliurament de diplomes i per a concloure una festa final amb tots els participants” va assenyalar Barber.

Pin It on Pinterest