Select Page

Les inscripcions començaran el pròxim 5 juny

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, regida per Pere Barber, ha organitzat una nova edició dels Cursets Esportius d’Estiu durant els mesos de juliol i agost. Una àmplia oferta d’esports per als xiquets i xiquetes que enguany comptarà amb 16 modalitats esportives.

L’oferta esportiva d’aquest estiu comptarà amb esports d’aigua i, especialment, amb la natació. Tal com ha explicat el regidor “amb la volta a la piscina municipal després de diversos anys realitzant-los en el Club Nàutic, al qual li agraïm la seua col·laboració, enguany tornem a la piscina per a realitzar aquestes activitats”, ha recalcat Barber.

A més, torna l’hípica, un esport que per motius aliens a l’Ajuntament havia deixat d’oferir-se, però que després d’unes converses amb el Club Hípica Altea s’ha recuperat. “I no sols per als cursets, sinó també per a les pròximes edicions de les escoles municipals”, ha destacat el regidor. També s’incorpora com a novetat el bàdminton.

Els esports que podran practicar els xiquets i xiquetes d’Altea durant aquest estiu són: natació, iniciació a vela, rem de banc fix, iniciació a paddle surf-caiac de mar, futbol masculí i femení, futbol sala, bàsquet, handbol, pilota valenciana, voley, hípica, gimnàstica rítmica, hapkido, taekwon-do itf, badminton i tennis de taula.

“Volem animar als més xicotets de la casa a participar dels cursets, que cada any tenen una gran acceptació, fins i tot de gent que ve a passar les seues vacances a Altea, ja que són una bona manera de mantindre’s en forma i practicar esport durant la temporada estival”, ha declarat Pere Barber.

Les inscripcions tindran lloc del 5 al 23 de juny, de dilluns a divendres en horari de 8 a 13 hores en les oficines d’esports, situades en els baixos del Centre Juvenil d’Altea, a la Ciutat Esportiva. Per a més info es pot enviar un mail a deportes@altea.es o el telèfon 96 584 13 34.

La matrícula tindrà un cost de 15,68€, que s’abona solament una vegada. Després, s’abonarà el preu de curs o dels cursos en els quals es vulga participar. Alguns dels cursos compten amb limitació per torn, per la qual cosa l’ordre d’elecció serà per rigorós ordre d’inscripció.

Pin It on Pinterest