Select Page

Tindrà lloc de l’1 de juliol al 30 d’agost i va destinat a edats entre 4 i 14 anys.

A partir del proper dilluns 6 de maig els interessats a assistir al Campus Esportiu Altea 2024 podran realitzar les inscripcions al mail educacionydeportealtea@gmail.com, telefonant al 626 006 901, Centre Juvenil o Piscina Municipal; així ho han anunciat este mateix matí l´edil d´Esports, Sara Soler i el coordinador de la iniciativa, Adrià Borrell.

Com ha explicat la responsable municipal d’Esports, “un any més Altea albergarà el Campus Esportiu Altea a l’edició 2024, que és la tercera, i és tot un èxit”.

Sara Soler ha agraït a Oasis Gaming i a Adrià Borrell la seua col·laboració i ha revelat que l’activitat es durà a terme els mesos de juliol i agost a la Ciutat Esportiva d’Altea de 09.00 a 14.00 h.

L’edil d’Esports ha convidat els xiquets i xiquetes d’Altea a participar d’un estiu ple d’esport i diversió on durant tot el matí es fa exercici, piscina, activitats al pavelló, activitats a la gespa, es fan manualitats, en fi, és un campus molt complet que cada any és un èxit i segueix creixent”.

Per part seua, el coordinador del Campus, Adrià Borrell ha manifestat satisfacció per poder estar celebrant ja la tercera edició i ha donat les gràcies als participants d’edicions anteriors; alhora que ha desitjat èxit per a la present.

Borrell ha detallat que es treballaran diferents esports, per grups d’edats, entre 4 i 14 anys i es faran activitats d’esport d’equip, esport de raqueta, manualitats, piscina, psicomotricitat, expressió corporal i excursions.

L’horari del Campus Esportiu és de 09:00h a 14:00h, però també es dóna la possibilitat d’assistir a l’Escola de Matí, que té lloc de 08:00 a 09:00h, per tal que aquells pares que necessiten deixar els fills abans perquè han d’anar a treballar, ho puguen fer.

El preu del Campus és de 90€ a la setmana, 130€ la quinzena, 195 al mes o 350 els dos mesos -9 setmanes-. Hi haurà un descompte d´un 20% en el cas d´un segon germà i d´un 25% en el cas que ambdós pares estiguen en situació d´atur.

“Esperem albergar la gran quantitat de xiquets i xiquetes d’anys anteriors i vos animem a participar del Campus Esportiu Altea”. Ha conclòs Borrell, coordinador de la iniciativa.

Pin It on Pinterest