Select Page

Els Cursets d’Estiu 2023 d’Altea van finalitzar divendres passat en una gala que es va celebrar en el Palau dels Esports. La jornada va començar a les 20.00 h amb l’actuació de la gimnàstica rítmica. La regidora d’Esports, Sara Soler, al costat de la Corporació Municipal va ser l’encarregada d’entregar les medalles als esportistes.

L’edil va agrair als pares i mares, “que fan costat als seus fills i filles en la promoció de l’esport”, així com els monitors i tècnics de l’Ajuntament per la seua gran labor durant els cursets. “Amb la clausura dels cursets d’estiu, anime a tots els xiquets i xiquetes a continuar practicant l’esport que ha realitzat aquest estiu a les Escoles Esportives Municipals que s’inicien el mes de setembre”, ha assenyalat Soler.

L’esdeveniment va acabar amb el lliurament de les medalles a tots els participants dels Cursets d’Estiu. Enguany han participat al voltant de 500 xiquets i xiquetes d’Altea i altres municipis d’Espanya, així com també de diversos països europeus.

El Departament d’Esports ha informat les dades dels xiquets i xiquetes inscrits en els cursos. Com cada any destaca la natació amb 180 inscrits. La segueix el futbol, amb 63 inscripcions; el vòlei, amb 60, el bàsquet, amb, 37, la gimnàstica rítmica, amb 36, i el futbol sala, amb 35.

“Els Cursets d’Estiu fomenten l’esport entre els més xicotets de la casa durant l’època estival, una manera d’oferir oci alternatiu. A més, els xiquets i xiquetes aprenen valors com a treball en equip, el compayerisme, o l’esforç”, ha conclòs la regidora d’Esports d’Altea, Sara Soler.

Pin It on Pinterest