Select Page

La regidora de Participació Ciutadana, Maria A. Laviós ha realitzat balanç de les propostes que els alteans i alteanes han remés a l’Ajuntament d’Altea a través de l’apartat “Altea Millora” de www.alteaparticipa.es . En total han sigut 36 les proposicions que la ciutadania ha presentat des del desembre del 2021 al febrer del present any.

Com ha recordat la regidora, “Altea Millora és un dels canals que els residents al municipi tenen a la seua disposició per fer arribar les seues propostes de millora per a Altea”.

“Durant estos tres mesos s’han registrat 36 incidències, de les quals ja se n’han resolt 14 i 21 estan en procés de resolució. Només una proposta s’ha desestimat”; ha assenyalat Laviós, que ha detallat que “la major part de proposicions són derivades al departament dʻInfraestructures perquè es tracta de millores o canvis que afecten lʻescena pública”.

“Una vegada recollides les propostes i traslladades als departaments municipals corresponents, Participació Ciutadana fa un seguiment de les mateixes fins arribar a la seua resolució”. Ha desvetllat la responsable municipal d’àrea.

En paraules de l´edil, des que es va posar en funcionament esta eina, les propostes han anat en ascens i des de Participació Ciutadana estem satisfets de veure que la ciutadania s´està acostumant a presentar les seues propostes per este canal. N’hi ha algunes que es poden resoldre ràpid, però també és veritat, i n’hem de ser conscients tots i totes, que n’hi ha d’altres que necessiten més temps per ser resoltes”.

Finalment, Maria A. Laviós, ha animat la població alteana a fer ús d’esta eina de Participació Ciutadana que posa en contacte la ciutadania amb l’administració de forma còmoda i àgil i que serveix per conèixer les inquietuds ciutadanes i col·locar-les a l’agenda diària de treball del Consistori.

 

Pin It on Pinterest