Select Page

Els regidors d’Infraestructures i Turisme, Diego Zaragozí i Xelo González, respectivament, recollien en el dia d’ahir les 3 Banderes Blaves que enguany ADEAC ha concedit a les platges del municipi d’Altea. Les platges de Cap Blanc, La Roda i El Espigó han estat novament les guardonades i pel que fa a ports, han estat el Club Nàutic d’Altea i Port Esportiu Marina Greenwich els que han aconseguit el distintiu.

Amb estos guardons, l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor promou i reconeix els esforços públics i ciutadans per complir els criteris exigits per Bandera Blava de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat.

La cerimònia de lliurament tenia lloc a l’Oceanogràfic de València i comptava amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig; Mireia Mollà, consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i José Palacios, president d’ADEAC.

A la Comunitat Valenciana han obtingut Bandera Blava en la present edició, un total de 137 platges i 16 ports esportius; d’un total de 615 platges a Espanya i 96 ports.

“És una bona notícia per a Altea el que ens hagen concedit 5 banderes blaves, perquè això vol dir que les nostres platges i ports segueixen complint amb els requisits de qualitat i serveis que estos distintius valoren”, ha declarat l’edil d’Infraestructures i responsable de les platges alteanes, Diego Zaragozí.

Per la seua banda, Xelo González ha destacat “l’impacte positiu que estos premis tenen per al municipi a nivell turístic. “Que les platges més properes al Nucli Urbà d’Altea siguen reconegudes per la seua qualitat, és un motiu més que els turistes poden tenir en compte a l’hora de triar el seu destí”; ha apuntat la responsable municipal de Turisme.

Pin It on Pinterest