Select Page

L’Equip de Govern respon a les crítiques del Partit Popular “només creen confusió i no s’han informat del treball que s’està realitzant en pro de la millora d’aquest pla”

L’Ajuntament d’Altea convocarà el seu Pla d’Ocupació l’últim trimestre de l’any, i el farà amb una sèrie de millores introduïdes amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat i les condicions per als usuaris. Així ho han manifestat des de les àrees implicades alcaldia, Benestar Social i Infraestructures davant les crítiques manifestades pel Partit Popular.

“Una vegada més, el Partit Popular només crea confusió i crispació, una cosa habitual en ell les últimes legislatures. Però el que no fa és informar-se i mostrar interés per les gestions municipals, perquè si ho fera, sabria el procés que des del Consistori s’està portant amb la finalitat de millorar el Pla d’Ocupació”, ha declarat l’alcalde, Diego Zaragozí.

El Pla d’Ocupació d’Altea té prevista la seua adjudicació per a l’últim trimestre de l’any, perquè des de les àrees que el conformen s’està treballant per a millorar la situació laboral i econòmica de les persones que opten a ell.

“Aquest pla té com a principal funció el crear llocs de treball en l’EPDM a persones en situació de vulnerabilitat, situació de desocupació de llarga duració, etc. Per a aquest Equip de Govern la màxima prioritat, i pel que estem treballant, és perquè siga efectiu per als seus usuaris, el nostre punt és el caràcter social del programa i si per a això ha de convocar-se una mica més tard, es convoca. Però nosaltres fem política per a les persones”, ha declarat la regidora de Benestar Social, Anna Lanuza.

Per la seua part l’edil d’Infraestructures, Aurora Serrat ha aclarit que des dels diferents departaments s’ha estat treballant en la millora del Pla d’Ocupació “per a millorar la seua eficàcia, estudiant la viabilitat d’estendre la seua duració més enllà dels dos mesos tradicionals. Aquesta extensió permetria no sols una major estabilitat laboral per als participants, sinó també un impacte més significatiu en la qualitat dels serveis que oferim als nostres ciutadans i visitants”.

Per tot això, des de l’Equip de Govern s’insta el Partit Popular que consulte amb els regidors i àrees implicades qualsevol dubte. I vol tranquil·litzar a la ciutadania, perquè el Pla d’Ocupació està pressupostat i en breu es posarà en marxa amb aquestes millores.

Pin It on Pinterest