Select Page

Els treballadors de la brigada de pintura vial de La Pública estan duent a terme tasques de senyalització vial a diferents punts de la localitat. Concretament ja s’ha actualitzat la pintura a la Urbanització Santa Clara i estos dies s’està treballant a la Urbanització Serra d’Altea. Este dilluns va tocar el torn a la cèntrica Avinguda Principal de la Serra, on a més s’han arreglat sots amb asfalt fred i s’ha refet senyalització vertical i miralls que estaven deteriorats. El regidor responsable de La Pública, Diego Zaragozí, ha explicat que “el principal objectiu d´estos treballs és millorar la senyalètica i facilitar la visió dels conductors i vianants”

Esta mateixa setmana La Pública també està fent xicotetes reparacions de sots i pintura a Altea la Vella, havent inspeccionat aquelles zones per les quals discorreran els actes festius en honor al Santíssim Crist de la Salut. “S’ha treballat en estes dates tan importants per als veïns, per millorar la seguretat i també la imatge, de cara als actes del Crist de la Salut, que es desenvoluparan estos dies als carrers d’Altea la Vella” ha destacat l’edil .

La senyalització horitzontal s’està realitzant amb pintura específica i pols de vidre per a més durabilitat en el temps. S’han pintat marques longitudinals i senyals de ‘stop’, ‘cediu el pas’ i, sobretot, passos de vianants, a falta d’alguns que per la seua ubicació es repintaran ben aviat a la nit, a causa de la gran afluència de trànsit.

Manteniment periòdic

La secció de Pintura Vial de La Pública realitza els treballs de manteniment preventiu de forma periòdica en funció del ritme de degradació de les marques vials i també atenen les indicacions en matèria de senyalització horitzontal per part de l’Ajuntament d’Altea, sempre en consonància amb el Reglament General de Circulació i la Instrucció de Carreteres a la secció 8.2 Marques Vials.

Pin It on Pinterest