Select Page

Tindrà lloc a Altea del 12 al 21 de novembre i hi participen 14 establiments de restauració del municipi.

En els propers dies, concretament del divendres 12 al diumenge 21 de novembre, tindrà lloc a Altea una edició més de les jornades gastronòmiques La Cuina de les Barques. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz, que ha ofert els detalls d’esta nova cita amb la gastronomia alteana acompanyat per Mario Ayús, responsable de Gastro Eventos.

Com ha indicat De la Hoz, “La Cuina de les Barques són unes jornades que any rere any van superant-se en èxit i mostren la gastronomia de la mar i del producte de la nostra badia, alhora que posen en valor este ric producte que utilitzen els nostres restaurants per elaborar grans plats i menús”.

Són 14 els restaurants que participen a La Cuina de les Barques 2021: Casa Vital; Manà Lounge-beach; Bon Vent; El Cantó del Palasiet; El Pescador; Terramaris; Mallol; Ca Pere; Bistro La Clau d’Altea; In Bocca al Lupo; Rumors; El Gallet; Bistro Shabby Chic i L’Olleta. “Cada un dels establiments participants ha optat per un menú diferent, en què s’inclou uns entrants, un plat principal i unes postres, els ingredients principals de les quals són els productes del mar, pescat per les nostres barques i que es venen a la nostra llotja”. Ha apuntat el responsable municipal de comerç.

Miguel de la Hoz ha recordat que, “igual que en edicions anteriors, els participants que hagen de degustar estos menús podran guanyar algun dels premis que ofereixen els nostres patrocinadors a través del sorteig que es realitzarà a posteriori de les jornades”.

Els premis que es poden guanyar són 2 packs degustació de cervesa Althaia; 2 lots de vi gentilesa de Borpe; 2 packs de dos botelles de vi de taronja Príncepe de Azahar i 3 packs degustació de producte de xocolates Clavileño. El sorteig es realitzarà entre els participants que voten a través de l’urna que hi haurà als diferents restaurants o l’app gastroeventos.

La promoció de les jornades va a càrrec de Gastro Eventos i com ha explicat el seu responsable, Mario Ayús, a l’app gastroeventos es poden consultar tots els detalls de la present edició com a participants; com arribar als establiments, menús i imatges, entre d’altres.

Per participar al sorteig a través de l’aplicació s’haurà de valorar del menú que s’ha degustat, el contingut, la presentació i el servei. “Esta valoració queda registrada a l’app per després participar al sorteig”; ha matisat Ayús.

Tant l’edil com el responsable de la promoció de “La Cuina de les Barques” han mostrat la seua satisfacció per l’èxit de participació de restaurants i han animat alteans i alteanes, residents a la comarca i visitants a degustar els exquisits menús que s’han preparat una vegada més.

Finalment, l’edil ha anunciat que, “com a tret d’eixida de les jornades, el divendres 12 a les 11 al Mercat Municipal, el Cantó del Palasiet, guanyador de la passada edició de la Cuina de les Barques, oferirà una xicoteta degustació del que ofereix al seu menú”

Més info també a https://www.facebook.com/ComerciodeAltea

Pin It on Pinterest