Select Page

Els tiquets es podran presentar de l’1 de desembre al 6 de gener per fotografia al següent Whatsapp 644 165 825

La Regidoria de Comerç ha posat en marxa, un any més, una campanya especial de foment del comerç local per a les dates nadalenques, “Altea per 1000 motius”. La iniciativa, com en edicions passades, consisteix en el sorteig de sis vals de compra per valor de 150€ per a consumir en els establiments del municipi.

La campanya s’iniciarà hui, 1 de desembre, i s’estendrà fins al 6 de gener. Poden participar en la campanya totes les compres superiors a 30 euros (fins a un màxim de 90 euros) relacionades amb el Nadal, realitzades en qualsevol establiment de la localitat d’Altea destinats al consum nadalenc, com per exemple: regals, queviures, joguets…

Se sortegen en total sis vals de 150 € cadascun; quatre per al comerç en general, un per a les compres realitzades en el Mercat Municipal, un altre per als participants el sorteig de Facebook, que realitzarà la Regidoria de Comerç, en el qual consistirà a difondre el cartell de la campanya “Altea per 1000 motius”.

“Per cada 30 € de compra en un comerç local, s’assignarà una participació per al sorteig amb un màxim de tres participacions per tiquet de compra” ha explicat l’edil d’àrea, Miguel de la Hoz, qui també ha informat que es pot presentar tres tiquets de compra d’un mateix comerç, sempre que aquests, arriben a la quantitat de 30 euros.

No s’acceptaran tiquets relacionats amb el sector serveis (bars, restaurants, cafeteries, tallers, gestories, lampistes…)

Per part seua, Ernesto Alday, president d’ALCEA (Associació Local de Comerços i Empresaris d’Altea) revoltava la novetat d’enguany: “en aquesta present edició, es realitzarà la campanya a través de l’eina informàtica cedida per la nostra associació ALCEA, Alceabot, per a facilitar el procés a la ciutadania ja que no hauran de presentar els tiquets de manera presencial”.

“Volem continuar amb la labor de sensibilitzar a la població de la importància de comprar en els comerços locals, atés que el benefici i enriquiment directament repercuteix en el municipi, perquè es genera ocupació i inversió en diferents sectors. Animem a la ciutadania a comprar local, on l’atenció és immillorable, es contribueix a l’economia del municipi i a més es poden guanyar vals per a gastar en el comerç local”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor de Comerç.

Entre l’1 de desembre i el 6 de gener, es podran aportar els tiquets de les compres realitzades de manera telemàtica, enviant la foto del tiquet de compra per Whatsapp al número del Bot d’ALCEA, 644 165 825. D’altra banda, l’àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, situada en la planta baixa del consistori estarà a la disposició dels usuaris que tinguen qualsevol dubte sobre la campanya.

El sorteig es realitzarà després de Reis en directe per Ràdio Altea. Els guanyadors disposaran d’un mes per a efectuar les seues compres. I la Regidoria de Comerç enviarà un Whatsapp informant els guanyadors del sorteig.

 

Pin It on Pinterest