Select Page

Tindrà lloc a Altea del 4 al 13 de novembre i participen 12 establiments de restauració del municipi

La Regidoria de Comerç ha anunciat una nova edició de les jornades gastronòmiques La Cuina del les Barques, que tindran lloc del divendres 4 al diumenge 13 de novembre. Així ho ha donat a conéixer l’edil de l’àrea, Miguel De la Hoz, qui ha presentat aquesta nova cita amb la gastronomia alteana acompanyat per Mario Ayús, responsable de Gastro Eventos  i Neus Baños, coordinadora d’una de les empreses patrocinadores de l’esdeveniment; Xocolates Marcos Tonda.

Com ha indicat De la Hoz: “La Cuina de les Barques són unes jornades que cada any van superant-se amb un gran èxit i mostren la gastronomia de la mar i del producte de la nostra badia, al mateix temps que posen en valor aquest ric producte que utilitzen els nostres restaurants per a elaborar grans plats i menús”.

Són 12 els restaurants que participen en La Cuina de les Barques 2022: Melitón Jardín, Maná Lounge-beach, Bon Vent, E-tika, La Taverneta del Gos, La Maja, Club Náutico Marina Greenwich, Ca Pere, Bistro La Clau d’Altea, Taberna Marinera El Barba, El Caliu y El Paso.

“Cadascun dels establiments participants ha optat per un menú diferent, en el qual s’inclou uns entrants, un plat principal i unes postres, els ingredients principals de les quals són els productes de la mar, pescat per les nostres barques i que es venen en la nostra llotja”, ha explicat De la Hoz.

Com en edicions anteriors, els participants que vagen a degustar aquests menús podran guanyar alguns dels premis que ofereixen els patrocinadors a través del sorteig que es realitzarà a posteriori de les jornades. Els premis són els següents: dos packs degustació de cervesa Althaia; dos lots de vi gentilesa de Borpe; dos packs de dues botelles de vi de taronja Príncipe de Azahar i una lot de degustació de xocolates Marcos Tonda.

El sorteig es realitzarà entre els participants que voten a través de l’urna que hi haurà en els diferents restaurants o l’app gastroeventos.

Per part seua, Neus Baños, coordinadora d’una de les empreses patrocinadores de l’esdeveniment, Xocolates Marcos Tonda, ha explicat uns dels premis que es poden guanyar: “oferirem un lot de degustació dels nostres xocolates en el sorteig, a més, també oferirem xocolates de cobertura als restaurants”.

La promoció de les jornades és a càrrec de Gastro Eventos i com ha explicat el seu responsable, Mario Ayús, en l’app gastro eventos es poden consultar tots els detalls de la present edició com a participants; com arribar als establiments, menús i imatges, entre altres. Per a participar en el sorteig a través de l’aplicació s’haurà de valorar del menú que s’ha degustat, el contingut, la presentació i el servei. “Aqueixa valoració queda registrada en l’app per a després participar en el sorteig”; ha matisat Ayús. També es pot votar.

Tant l’edil com el responsable de la promoció de la Cuina de les Barques i l’empresa Marcos Tonda han mostrat la seua satisfacció per l’èxit de participació de restaurants i han animat a alteans i alteanes, residents a la comarca i visitants a degustar els exquisits menús que s’han preparat una vegada més.

 

Pin It on Pinterest