Select Page

La regidoria de Comerç i Más Gastro han presentat, hui al matí, una nova edició de les jornades gastronòmiques “La Cuina de les Barques. Una cita amb la gastronomia alteana i marinera que tindrà lloc a Altea del 3 al 12 de novembre i en què participen 8 restaurants amb menús per a tots els gustos, els preus dels quals oscil·len entre els 32 i els 69€.

Com ha explicat l´edil d´àrea, Jose Maria Borja “esta és una nova oportunitat de poder degustar gastronomia alteana, nostra, de producte fresc, de producte de la mar i de qualitat, en què es basen els menús proposats pels restaurants participants” .

En esta edició els restaurants que presenten les seues propostes per a La Cuina de les Barques 2023 són: El Paso, Taverna Marinera El Barba, Maná, Melitón, Ca Pere, El Cantó del Palasiet, Bon Vent i Xè que Bò. Tots ells amb menús que combinen la cuina tradicional alteana amb tècniques culinàries innovadores i que presenten des del típic menú d´entrants, plat principal i postres fins a menús degustació amb 11 plats. Així ho ha explicat el coordinador de les jornades, David Agüera de Más Gastro.

Com és habitual, els comensals que assisteixen a estes jornades tindran l’oportunitat de participar en un concurs de regals i de valorar, a través d’un QR, les diferents propostes que hagen degustat. Als mateixos establiments es facilitarà el QR al client i en el cas de tenir dificultats per realitzar el procés de votació, el mateix local informarà el client de com realitzar-lo. “Hem apostat per estalviar paper i les votacions seran a través d´una aplicació i cada restaurant tindrà el seu QR propi i simplement amb la lectura del mateix es podrà votar una vegada per usuari”; ha detallat David Agüera.

“Crec que de totes les jornades gastronòmiques que es realitzen a Altea, La Cuina de les Barques són les que tenen més nivell perquè s’aposta moltíssim per la qualitat i en esta ocasió han entrat a participar-hi 8 restaurants molt diferents, amb propostes molt diferents però en què la qualitat és la base fonamental”; ha declarat Agüera gestor de les jornades.

Finalment, l´edil de Comerç ha animat alteans, alteanes i residents a la Comarca a gaudir d´estes jornades gastronòmiques que completen encara més l´àmplia oferta gastronòmica, cultural i patrimonial que té Altea.

 

Pin It on Pinterest