Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha estat present a la cloenda de la III edició del Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània, organitzat per la Universitat d’Alacant, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana. A l’acte ha assistit la regidora de Turisme, Xelo González.

La cloenda tenia lloc el passat dilluns al Centre de Turisme Marina Alta de Dénia.

Cal recordar que en este programa formatiu de la UA col·labora la Regidoria d’Agricultura, encapçalada per Jose Orozco, oferint una beca de 2.000€ a una de les persones participants empadronada a Altea.

Com a responsable de Turisme, González, ha ressaltat la importància de la gastronomia alteana per la seua varietat i gran qualitat i l’ha qualificat com “un dels plats forts de l’oferta turística del municipi”.

En este sentit, esta exclusiva oferta formativa ensenya a l’alumnat a aplicar tècniques d’alta cuina dels arrossos, així com diferents mètodes de treball amb els quals arribar a un alt nivell d’excel·lència tècnica. Les classes han tingut lloc en modalitat online i semipresencial al Campus de la Universitat d’Alacant i en el CdT Marina Alta de Dénia, d’octubre a juny.

Pin It on Pinterest