Select Page

Del 20 al 24 d’abril tindran lloc a Altea les seues I Jornades dels Arrossos. Un esdeveniment gastronòmic impulsat per l’Associació d’Hostalers i Empresaris d’Altea, en col·laboració amb l’Ajuntament de Altea, que té com a objectiu promoure i exalçar la gastronomia local.

A la presentació d’estes noves jornades gastronòmiques al municipi, hi han estat presents el President d’AHEA, Juan Abril; el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz; el gerent de Gastro Eventos, Mario Ayús; el secretari i la vicepresidenta d’AHEA, Francisco Real i Leonor Navarro.

Els qui han desvetllat que participen a l’esdeveniment un total de 14 establiments d’hostaleria i els menús que es podran degustar, oscil·len entre els 25 i els 40€, tenint com a plat principal l’arròs com a element fonamental.

En la seua intervenció el president d’AHEA ha agraït a l’edil de comerç el seu suport continu a l’entitat i a les seues iniciatives, com estes I Jornades de l’Arròs. Així mateix, Juan Abril ha donat les gràcies als participants per la bona acollida que han tingut estes primeres jornades organitzades per la nova associació d’Hostalers i Empresaris d’Altea, que té tan sols uns mesos.

Abril ha referit a “Altea Gastronòmica” com a símbol del municipi i ha recalcat la necessitat de seguir apostant i potenciant la gran qualitat de la gastronomia a Altea.

Per la seua banda, l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz, ha mostrat tot el seu suport a la iniciativa, ha desitjat un llarg camí i ha felicitat l’organització per l’èxit de participants, alguns ja assidus a altres jornades gastronòmiques que es donen al llarg de l’any a Altea i altres de nous. “El fet de comptar amb 14 restaurants participants és un èxit”; ha declarat De la Hoz, que ha convidat la ciutadania d’Altea i comarca a sumar-se a la iniciativa i degustar alguns dels menús que proposen estes “I Jornades dels arrossos d’Altea”. “Uns arrossos que en alguns casos són els típics d’Altea i d’altres que de ben segur no ens deixaran indiferents a ningú”; ha matisat el responsable municipal de Comerç.

Miguel de la Hoz ha conclòs agraint la feina que han de fer els hostalers per participar-hi, i ha desvetllat el cartell de restaurants participants:

 • Melitón Jardín – Ctra. de Callosa, 52. Altea la Vella
 • Manà Lounge-beach – Carrer Sant Pere, 41, Altea
 • Bon Vent – Av. del Port, 50, Altea
 • E-tika – Carrer Sant Pere, 35, 1. Altea
 • La Taverneta del Gos – Carrer Sant Pere, 24. Altea
 • Tossal Roig – Partida l’Olla, 50. Altea
 • Noa gastro-lounge – Port Esportiu Luís Campomanes, Marina Greenwich, local 1, Altea
 • Ca Pere – Costera Pont del Montcau, 15, Altea
 • Best Friends club de tennis – Partida dels Arcs, 110. Altea
 • Taverna Marinera El Barba – Carrer Sant Pere, 39. Altea
 • Assambra – Carrer 9 d’Octubre, 1. Local D. Altea
 • El Paso – Carrer d’Alcoi, 5. Altea
 • Juan Abril – P.º del Mediterrani, 14. Altea
 • Ca Raulet – Camí de l’Algar, 8, sota 1. Altea

Com a responsable de l’organització, Mario Ayús, representant de Gastro Eventos, ha destacat que en estes jornades se suma “la gastronomia de molt nivell i moltes ganes per part dels participants que ja apreciem quan fem la captació i a l’hora de preparar el fulletó en què posen una cura especial”.

“Altea té molta potència i en estes jornades comptem amb 14 restaurants on cadascú ofereix la seua pròpia proposta amb una gran varietat d’arrossos. I els que vulguen assistir haurien d’anar ja reservant perquè és un esdeveniment una mica més curt del que és habitual, aleshores es concentraran molts usuaris en estos dies i és convenient la reserva prèvia”; ha apuntat Ayús.

Mario Ayús recorda que a l’aplicació de Gastro Esdeveniments i als fulletons de les jornades es pot trobar tota la informació dels establiments participants i dels menús que han preparat. A més, informa que un altre plus de les jornades són els premis que poden guanyar els comensals per participar-hi. Obsequis gentilesa dels patrocinadors de les jornades, com són: 1 nit per a 2 persones en règim d’allotjament i esmorzar a l’Hotel Cap Negret; un lot de compra de productes de Makro valorat en 300 euros; 2 packs productes Príncep d’Azahar; 1 kit per arrossers valorat en 100€ gentilesa d’Escuina i 1 pack degustació de productes Xocolates Valor

Per participar en el sorteig de premis només cal triar un menú, gaudir-ne, sol·licitar el codi QR, escanejar-lo i emplenar el formulari. Una vegada seguits estos passos ja s’està inscrit al sorteig.

Pin It on Pinterest