Select Page

El passat 17 de gener, representants de l’Ajuntament d’Altea i de la Fundació Mediterrània es van reunir a la seu de la Regidoria de Cultura per valorar la possible participació conjunta en diferents projectes europeus.

La Fundació Mediterrània és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la realització d’activitats i projectes adreçats al foment de la creativitat i la innovació cultural, alhora que posa en valor el patrimoni. A través de les activitats esmentades, la Fundació persegueix altres fins específics com són la lluita contra l’exclusió social dels col·lectius més desafavorits; contra la pobresa i la marginació; la promoció de la igualtat; el foment ocupacional i de l’ocupació o la defensa i protecció del medi ambient i de l’entorn rural.

En representació de la dita entitat hi va ser present José María Pallarés, responsable de l’àrea de recaptació de fons, finançament i projectes europeus. Per part de l’Ajuntament d’Altea van assistir els regidors de Cultura i Projectes Europeus, Pepa V. Pérez i Germán Manjón, respectivament; així com el coordinador de l’àrea de Cultura del municipi, Ignacio Beltrán i la responsable d’EuroAltea, l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament, Paloma Verdú.

Durant la trobada es va realitzar una visita al mateix consistori municipal i a la Casa Toni el Fuster, a fi que des de la Fundació Mediterrània es conegueren les seues instal·lacions per valorar la realització de diferents activitats i exposicions de caràcter cultural.

En el transcurs de la reunió de treball també es van posar sobre la taula altres propostes on les dos institucions podrien anar de la mà, unint forces i aprofitant la seua experiència en l’execució de projectes europeus.

Per a més informació sobre les activitats, programes i projectes gestionats des de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament, EuroAltea, podeu visitar la pàgina web https://euroaltea.eu/, contactar al correu europa@altea.es  o seguir-la a xarxes mitjançant @euroaltea.

 

Pin It on Pinterest