Select Page

Del 12 al 21 d’abril tindrà lloc a Altea les II Jornades dels Arrossos Alteans organitzades per l’Ajuntament d’Altea en col·laboració amb l’Associació d’Hostalers i Empresaris d’Altea i el grup Gastro Eventos; així ho han donat a conèixer este matí en roda de premsa.

Onze són els restaurants que presenten una variada oferta d’arrossos, a més d’entrants i postres, els preus dels quals oscil·len des dels 25 als 42€. Com ha indicat l’edil de Comerç, Jose Maria Borja, “estes jornades són una manera més de gaudir de les bones coses que té Altea, com són l’àmplia oferta cultural i el patrimoni medi ambiental, entre moltes altres, convertint-se en un atractiu més per a la gent de la Comarca i qualsevol turista que ens visite de tot arreu del món”.

“Crec que els arrossos són un producte de la cultura gastronòmica alteana molt significatiu que, amb la bona feina dels nostres restaurants, es proposen uns menús molt variats amb producte local que reforça més el patrimoni alteà”; ha declarat Borja, que ha augurat èxit per a estes noves Jornades dels Arrossos Alteans, tant pel nombre de restaurants participants, 11, com per l’assistència de comensals.

Jose María Borja ha donat les gràcies a tots els que fan possible que les jornades tiren endavant, entre ells Ahea, Gastro Eventos, els restaurants participants i totes les empreses patrocinadores. “La col·laboració publico privada entenc que és necessària perquè estos esdeveniments tiren endavant”. Ha puntualitzat el responsable municipal de comerç.

El regidor de Comerç ha conclòs convidant alteans, alteanes i visitants a gaudir d’estes Jornades dels Arrossos Alteans.

En nom d’Ahea la seua vicepresidenta, Mabel Torrescusa, que ha excusat la no presència del president, Juan Abril, per motius de salut, ha mostrat satisfacció per la participació dels restaurants a les jornades. “La nostra finalitat és exalçar la gastronomia d´Altea i donar participació a tots els establiments d´acord al seu perfil i capacitat i que puguen participar en algun dels esdeveniments que tenim al llarg de l´any”. Ha explicat la vicepresidenta d’Ahea.

“Els restaurants participants són tots molt bons i esperem que els comensals queden contents perquè cada vegada hi haja més participació i s’amplie el nombre d’esdeveniments”. Ha conclòs Mabel Torrescusa.

Ha sigut Francisco Real d’Ahea qui ha revelat el nom dels 11 participants: Juan Abril; Mana Lounge-Beach; Bon Vent; Ca Pere; Mamarosa; Hotel Cap Negret; Club de Tennis; La Paraeta; Assambra; El Xiringuito i Xe que bò!

“L’any passat este ja va ser un esdeveniment reeixit del que volem que se’n facen moltes més edicions. Este any tenim molts restaurants nous i volem agrair-ne la participació”. Ha conclòs Francisco Real.

Com a responsable de la coordinació de l’esdeveniment, Mario Ayús, gerent de Gastro Eventos, s’ha referit a la “idea d’establir unes jornades d’arrossos que ja es van celebrar l’any passat perquè és veritat que calia. Hi ha un potencial que només es plasmava de manera individual i la idea és que col·lectivament la gent puga venir i veure el que es fa a Altea en qüestió d’arrossos”.

En Paraules d’Aiús, “important és que hi ha una gran variada, cosa que convida a visitar més d’un restaurant sense necessitat de filtrar i vull destacar que ja els restaurants tenen idea del que suposa participar en un esdeveniment d’este tipus i això es nota en el procés de preparació de l’esdeveniment, en què s’impliquen amb molta il·lusió, interès i afecte i això és el que al final assegura que serà un èxit”.

Pel que fa a l’esdeveniment en si, hi ha un altre al·licient per al comensal perquè es durà a terme un sorteig de regals per gentilesa de restaurant La Clau, Cafè Arditi i restaurant Ca Pere. Per optar a estos premis, s’ha establert un codi QR que una vegada consumit el menú, hi accedeixes, t’enregistres i a partir d’ací s’entra al sorteig.

I finalment un dels patrocinadors, Javier Cañavate, ha agraït que les jornades compten amb la col·laboració d’empreses distribuïdores ja que gràcies a això es donen a conèixer entre els participants.

Pin It on Pinterest