Select Page

En la vesprada d’ahir, els jardins de Villa Gadea van ser l’escenari que va acollir la trobada gastronòmica entre Niederanven i Altea, municipis agermanats pel Douzelage, a través del projecte Kniddel Kitchen de Frank Metscher.

Com el propi Frank explicava, “amb este projecte pretenc portar la cultura gastronòmica del meu país per Europa perquè siga coneguda. En esta ocasió estic de viatge des del meu poble Niederanven a França, Espanya i Portugal amb cotxe i amb un remolc cuina per mostrar com s’elabora un dels plats típics del meu país”. “Crec que la gastronomia és una part important de la cultura i amb este projecte, a més de viatjar, estic portant plats típics de la meua terra als municipis agermanats del Douzelage”. Afegia este jove luxemburguès.

El projecte compta amb el suport del seu municipi que finança part del mateix, comenta Frank Mescher, qui era rebut per l’edil responsable de la regidoria d’Agermanaments, Vicenta Pérez, que va participar de la demostració Gastronòmica juntament amb Miguel de la Hoz, regidor de comerç i amb els participants d’Altea a la Trobada General.

L’edil agraïa l’arribada d’este projecte recolzat pel Douzelage a Altea i obsequiava a Frank amb productes alteans com poden ser les nespres en almívar, dolç de taronja i ametlles, entre d’altres.

Pérez qualificava la iniciativa com “una forma molt original d’apropar la gastronomia autòctona i d’unió entre els pobles que formem part del Douzelage”.

Una vegada acabada la demostració, l’edil qualificava l’experiència de molt positiva i li desitjava un bon viatge.

Kniddel Kitchen seguirà dos setmanes més en la província, després anirà a Sevilla i posteriorment a Portugal.

Pin It on Pinterest