Select Page

Cultura i Projectes Europeus presenten la mostra sobre dones científiques, ubicada a l’avinguda Comunitat Valenciana.

Hui al matí, les regidores de Cultura i Projectes Europeus, Aurora Serrat i Maria A. Laviós, respectivament, han visitat l’exposició anomenada Rostres Mediterranis. Una mostra que forma part del projecte europeu MEDNIGHT, La Nit Mediterrània de les Investigadores, en el què Altea ha cooperat.

L’objectiu del projecte, posat en marxa per la Fundació Sèneca, Agència de Ciència i Tecnologia de la Regió de Múrcia, és transmetre una imatge actual de la ciència mediterrània a través d’una col·lecció de biografies breus amb cares noves, fresques, diferents i d’actualitat; cares de dones que viuen circumstàncies personals, culturals i professionals molt variades, però totes amb un element comú que les connecta: el Mare Nostrum.

Finalitzada la visita, Serrat i Laviós han convidat la ciutadania d’Altea a gaudir d’esta interessant mostra, ubicada a l’illot de l’Avda/ Comunitat Valenciana.

 

Pin It on Pinterest