Select Page

El dissabte 19 i diumenge 20 de novembre, l’avinguda Comunitat Valenciana albergarà una nova iniciativa d’oci anomenada Circus show&market, en què tota la família podrà gaudir de la gran festa del circ amb les tradicionals atraccions, màgia i compra de productes. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Educació i Comerç, Miguel de la Hoz.

“Hem preparat un cap de setmana d’alegria, diversió i màgia amb este esdeveniment anomenat Circus show&market. És un esdeveniment que porta la filosofia del circ clàssic, del circ de sempre, en un espai a l’aire lliure, acompanyat d’un espectacle de malabaristes, trapezistes, forçuts, pallassos, entre d’altres; a més a més d’una zona de mercat i una zona gastronòmica”. Amb estes paraules, l’edil ha descrit esta primera edició del Circus show&market.

Com ha explicat el regidor, “és un esdeveniment destinat a totes les edats i familiar, en què durant estos dos dies, a l’Avda. Comunitat Valenciana s’instal·larà una simulació d’una carpa i pista circense en què es realitzaran actuacions cada 30 minuts des de les 11:00 a les 14:30 i des de les 16:00 a les 22:00 h”. A més, fora d’este horari romandrà oberta la zona gastronòmica amb full tracks i mercat de queviures que oferiran diferents productes i es podrà fer qualsevol menjada del dia.

“Hi haurà també tallers, jocs clàssics del circ, espectacles, titelles, cercaviles, malabars, i un llarg etc. Tot allò que estem acostumats a veure en un circ clàssic”; ha afegit De la Hoz.

Miguel de la Hoz ha convidat a la participació i comentat, “espere que hi assistiu, és un espectacle inèdit que no trobareu pels voltants i segur que gaudireu molt”.

Cada jornada acabarà amb “El Gran Show” que tindrà lloc a les 21:00h i en què el mestre de cerimònies ha de muntar un espectacle mai vist, però compta amb uns artistes que no són tan artistes i altres que si ho són. Veurem què passa amb estos pallassos maldestres, amb els acròbates i tots els altres…

Pin It on Pinterest