Select Page

Festa infantil de Halloween el 31 d’octubre a partir de les 17:00h.

El proper dilluns 31 d’octubre, el Centre Cultural d’Altea la Vella albergarà una trepidant i misteriosa festa de Halloween, on a partir de les 17:00h es desenvoluparan diverses activitats destinades al gaudi de xiquets i xiquetes; segons ha informat l’edil de Participació Ciutadana i Altea la Vella, Maria A. Laviós.

Pintacares, photocall, tatuatges monstruosos, berenar i una pel·lícula a les 19:00h són algunes de les activitats de què podran participar els assistents, que a més, si ho fan disfressats rebran un regal. Com ha apuntat Laviós, qui convida els xiquets i xiquetes del municipi a passar una vesprasa de por a l’entorn del Centre Cultural i els desitja que gaudisquen del Halloween.

Pin It on Pinterest