Select Page

La regidora de Ciutadans Estrangers, María Laviós, ha informat sobre els cursos en línia d’espanyol per a residents internacionals que ha posat en marxa la Diputació d’Alacant. L’aprenentatge té una duració aproximada de nou mesos per a un total de 400 llicències, que podran accedir al sistema en 14 idiomes disponibles d’interface.

El seguiment de les classes és lliure, ja que es podrà accedir al contingut en qualsevol moment des de qualsevol dispositiu, encara que és preferible ingressar des d’un ordinador per a aprofitar tots els serveis. També existeix la possibilitat de triar una modalitat off-line descarregant-se prèviament el material. En cas de dubte sobre el funcionament del sistema, els usuaris disposaran d’un videotutorial explicatiu en castellà, anglés, francés, alemany i portugués; a més d’assistència tècnica per correu electrònic en castellà i anglés.

Per a inscriure’s, els interessats han de ser ciutadans estrangers empadronats a Altea. És obligatori presentar una còpia del certificat o volant d’empadronament emés per l’Ajuntament datat des de març de 2019  en avant. A més, com a requisits tècnics, és necessari tindre accés a un ordinador i disposar d’auriculars o altaveus i micròfon.

A causa del nombre limitat de places, per a poder conservar-la s’exigeix fer la prova de nivell durant la primera setmana després de rebre els codis d’accés. A més, s’exigeix un mínim de 50 hores de curs per a rebre la certificació, de les quals l’alumne haurà d’haver complit 10 hores durant el primer mes. En cas de no complir alguna d’aquestes exigències, l’usuari serà donat de BAIXA sense previ avís.

La inscripció, en www.ciudadanosextranjeros.es, és gratuïta i es realitzarà per estricte ordre de recepció de les fitxes d’inscripció fins al 30 de juny de 2021 o fins a completar les places disponibles.

Pin It on Pinterest