Select Page

El passat cap de setmana, la ciclista alteana Laura Guardeño Romá es proclamava campiona de la Comunitat Valenciana en la categoria de Cadet Femení durant el campionat celebrat a Picassent.

Laura de 15 anys, que corre en l’equip Cronobike Granja Riña i també compta amb el patrocini de Port Hotels, no ha deixat de pedalar des que als 6 anys es pugés a la bicicleta. Ha collit diversos èxits a nivell provincial i el seu últim èxit va ser tan sols fa unes setmanes quan conqueria el mallot groc de la contrarellotge de la Volta Cadets a Salamanca.

En paraules de la Laura, “estic molt contenta d’haver aconseguit el campionat de la CV a Picassent. Va ser un tram dur i rater d’uns 12 km amb 4 voltes al circuit. No hi va haver escapades, però em vaig poder ficar en l’esprint final i guanyar-lo”.

La propera cursa per a esta jove promesa del ciclisme serà el proper 12 de juny a Valladolid. Prova puntuable per al campionat d’Espanya.

En nom de l’Ajuntament d’Altea, l’edil d’Esports, Pere Barber, felicita públicament Laura Guardeño Romá pels seus èxits i l’anima a seguir entrenant dur, com ja ho està fent, per collir nous èxits.

Pin It on Pinterest