Select Page

Vicenta Pérez i Aurora Serrat han donat a conèixer la nova activitat educatiu-cultural organitzada per les seues respectives àrees de Cultura i Educació que es va a desenvolupar del 10 al 18 de desembre en els 5 centres de Primària del municipi.

Com han explicat les edils, es tracta de la posada en escena de 4 propostes diferents que, de manera rotatòria, aniran representant-se en cada un d’ells.

“És un projecte que hem preparat amb molta il·lusió amb el propòsit que l’alumnat puga gaudir de teatre en el seu propi col·legi, ja que les habituals representacions que es feien per a ells en llocs externs a les escoles són inviables en estos moments de crisi sanitària que estem travessant”. Ha comentat l’edil d’Educació, que ha afegit que “pensem que és també un premi al bon comportament que estan tenint els xiquets i xiquetes a les aules en esta complicada situació i un estímul. A més el professorat també necessita un suport i una motivació per als menors amb els que porten molt temps tancats a les aules “.

Seran els propis col·legis els que organitzen l’activitat dins de cada un dels centres i trien a qui va destinada cadascuna de les 4 obres.

Per la seua banda, l’edil de Cultura, Aurora Serrat, ha comentat que “no podem oblidar que el final d’el passat curs no va tenir la normalitat dels cursos anteriors i l’actual tampoc, pel que a més de la part docent pensem que cal tinguen activitats lúdico-culturals. ”

Serrat ha revelat que les representacions responen a diverses disciplines: màgia, titelles, teatre i música.

L’espectacle de màgia “Magic Christmas” anirà a càrrec del Mag Dalux, qui farà jugar als presents amb bastons de caramel, adorns, l’arbre de Nadal i hi haurà un regal misteriós.

Les titelles arribaran de la mà d’Empar Claramunt del Teatre Buffo, qui comptarà contes amb titelles a “Visca la imaginació!”

“Indiana Bones i El Misteri dels monstres d’Ítaca” és l’obra de teatre escollida i la música estarà present en “El Claunciertazo”; un concert de música didàctic i molt divertit.

“Hem buscat amb detall estes quatre disciplines per extreure per unes hores els xiquets de la part docent de les aules”; ha conclòs Aurora Serrat.

Pin It on Pinterest