Select Page

Vicenta Pérez Barber, regidora d’Educació, ha mantingut esta matí una reunió amb els centres educatius de primària, en la qual s’ha abordat les extraescolars que s’imparteixen a les escoles des que es va implantar la jornada contínua.

“En la reunió de hui hem parlat sobre la realització de les extraescolars que des de l’àrea d’Educació es realitzen a les escoles amb 2 monitors que aporta l’Ajuntament per cada centre educatiu; com així es reflecteix en el projecte proposat i que serveix per completar les hores d’estada escolar des que es va implantar la jornada contínua. Una jornada que abasta de 9.00 a 14.00 hores i que, gràcies a estes activitats extraescolars l’alumnat que roman fins a les 17.00 en els centres pot participar de les mateixes de manera totalment gratuïta”. Ha explicat la responsable municipal d’Educació.

L’edil ha recordat que “la jornada contínua va ser un projecte que es va sol·licitar fa 6 anys a petició de les famílies per conciliar millor els horaris entre pares i fills, així com poder compaginar les hores lectives amb les hores de les extraescolars a les que assisteix l’alumnat”. “Amb la jornada contínua s’ha aconseguit que alumnat i pares gaudisquen de més temps lliure i d’una millor organització familiar ja que esta ofereix l’opció que els pares i mares recullguen els fills a les 14:00h o també després del menjador “; ha afegit Pérez Barber.

A més del tema de les extraescolars, durant la reunió ha tingut com un altre dels temes principals els protocols contra la COVID 19 i les mesures de neteja dels centres educatius que, tal com ha indicat l’edil, “durant el curs 21/22 es continuarà mantenint el mateix protocol sanitari, és a dir, seguirà sent obligatori l’ús de màscares i gel hidroalcohòlic tal com indica la normativa sanitària, de la mateixa manera que se seguirà amb el protocol de neteja que ja es realitzava el passat curs, a més de seguir amb els protocols que es vaja enviant des de Salut Pública “.

En paraules de Vicenta Pérez, “hem posat tot el nostre esforç en protegir la comunitat educativa i este curs continuarà sent així ja que no podem relaxar-nos davant el virus, una responsabilitat que totes i tots hem d’adquirir per aconseguir un entorn segur”.

Finalment, la regidora ha manifestat que “des de l’àrea d’Educació, com sempre hem fet, ens posem al servei dels centres escolars i de les famílies treballant pel bé de l’educació pública”.

Pin It on Pinterest